Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού

Υπεγράφη σήμερα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Στη συνομολόγηση μνημονίου συνεργασίας, όσον αφορά στη διερεύνηση πληροφοριών για χειραγώγηση αθλητικών γεγονότων , προχώρησαν Αστυνομία Κύπρου και Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Το μνημόνιο υπογράφηκε σήμερα, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, από τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Ανδρέα Καπαρδή.

Σκοπός του μνημονίου είναι ο καθορισμός του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Επιτροπής, σε θέματα σχετικά με την καταπολέμηση της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων στην Κύπρο. Μεταξύ άλλων το μνημόνιο καθορίζει τον τρόπο χειρισμού πληροφοριών που λαμβάνονται από τους δύο οργανισμούς, ενώ καθορίζει και τις αρμοδιότητες του κάθε οργανισμού στη διερεύνηση αυτών των πληροφοριών.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο Βοηθός Αρχηγός Πρόληψης και Καταπολέμησης Εγκλήματος κ. Ιωάννης Γεωργίου, ο  Βοηθός Διευθυντής του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος/Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Ανδρέας Αναστασιάδης, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού κ. Ευθύμης Ευθυμίου, καθώς και άλλοι αξιωματικοί της Αστυνομίας.